NovelWay - Αυτόματοι Πωλητές, Συστήματα Πληρωμής, Περιφερειακά Προϊόντα Αυτόματης Πώλησης, Λύσεις Τηλεματικής, Συστήματα Επεξεργασίας & Φιλτραρίσματος Νερού
NOVELWAY
Πρωτοπόροι στην Αυτόματη Πώληση
Προϊόντα
NovelWay - Αυτόματοι Πωλητές, Συστήματα Πληρωμής, Περιφερειακά Προϊόντα Αυτόματης Πώλησης, Λύσεις Τηλεματικής, Συστήματα Επεξεργασίας & Φιλτραρίσματος Νερού
      Τελευταία Νέα
      (δείτε όλα τα νέα)

Καλή χρονιά από την Novelway!


      Προσφορές
      (δείτε όλες τις προσφορές)


Στοιχεία Επικοινωνίας
Βάρης - Κορωπίου 64, 16672 Βάρη
Τηλ.: 210-9656690
Φαξ: 210-9656689
64, Varis - Koropiou, 16672 Vari
Tel.: +30 210-9656690
Fax: +30 210-9656689
NovelWay - Αυτόματοι Πωλητές, Συστήματα Πληρωμής, Περιφερειακά Προϊόντα Αυτόματης Πώλησης, Λύσεις Τηλεματικής, Συστήματα Επεξεργασίας & Φιλτραρίσματος Νερού
 
 
 
 
 


Η Εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Στα τέλη της δεκαετίας του 40 ιδρύθηκε στην Κύπρο από τον Γ. Χαραλάμπους η πρόγονος εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία και εμπορία του καφέ. Γρήγορα η εταιρεία κατέλαβε σημαντική θέση στην αγορά της, ενώ άρχισε και τις εξαγωγές των προϊόντων της σε άλλες χώρες.

Το 1992 ιδρύθηκε η NOVELWAY LTD με έδρα την Λευκωσία και με σκοπό να δραστηριοποιηθεί σε τομείς όπως:

  1. Υψηλή Τεχνολογία
  2. Αυτοματοποίηση Υπηρεσιών
  3. Τρόφιμα & Ποτά

Το 1997 η NOVELWAY LTD αντιπροσωπεύοντας τον παγκόσμιας φήμης Ιταλικό καφέ Illy, πέτυχε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο του καναλιού Ho.Re.Ca. της κυπριακής αγοράς.

Στα τέλη του 1998 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η NOVELWAY A.E. με κύρια δραστηριότητα την διάθεση και την τεχνική υποστήριξη Αυτόματων Πωλητών.

Από τις αρχές του 2002 η NOVELWAY Α.Ε. παρέχει ολοκληρωτικές υπηρεσίες και προϊόντα για τον χώρο της μαζικής εστίασης στους τομείς:

  1. Καφέ - Υγρός συμπυκνωμένος καφές & μηχανές AROMAT
  2. Ροφημάτων – Τύπου ICS (σοκολάτα, τσάι και γάλα σε σκόνη)
  3. Επεξεργασίας Νερού – Φίλτρα καθαρισμού νερού και αποσκληρηντές BRITA και EVERPURE

Η συνέπεια και η σοβαρότητα που μας διέπει, η εξειδίκευση στην εισαγωγή και την διάθεση μηχανημάτων Αυτόματης Πώλησης καθώς και όλων των απαραιτήτων βοηθητικών εξαρτημάτων, μηχανημάτων και υπηρεσιών, μας έχει κατατάξει σήμερα ως «πρωτοπόρους» στην αγορά της Αυτόματης Πώλησης.

ΟΡΑΜΑ

Να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας Αυτόματων Πωλητών και τεχνολογικών εφαρμογών στην Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να υποστηρίζουμε πλήρως τον πελάτη από την αρχή και για πάντα, εξασφαλίζοντας του ολοκληρωμένες λύσεις στην Αυτόματη Πώληση, με στόχο την μέγιστη απόδοση της επένδυσης του μέσα από σωστή εμπορική ανάλυση, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και την τεχνικά άρτια υποστήριξη αυτών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Κάθε Αυτόματος Πωλητής είναι μια επένδυση. Πρωταρχική μας φροντίδα είναι να μεγιστοποιήσουμε την οικονομική απόδοση αυτής της επένδυσης προς όφελος του πελάτη μας.

Η φιλοσοφία μας μετατρέπεται σε έργο μέσα από μια σειρά υπηρεσιών που συνδέονται στενά μεταξύ τους, πέρα από τα όρια της αρχικής πώλησης. Για αυτό επενδύουμε σε μια «σφαιρική» και ιδιαίτερα ολοκληρωμένη προσέγγιση, όπως την πλήρη καταγραφή και ανάλυση των αναγκών του κάθε πελάτη μας, την σύνθεση των εμπορικών δεδομένων που προκύπτουν από αυτή, τη μετάφραση τους σε κατάλληλα προϊόντα (Αυτόματους Πωλητές) και την πραγματοποίηση της λύσης (τοποθέτηση Αυτόματων Πωλητών) με ταχύτητα και οικονομία.

Προτεραιότητα είναι οι πελάτες μας να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, με την δική μας πλήρη συμβουλευτική κατεύθυνση, με άρτια επανδρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και επαρκή γκάμα ανταλλακτικών για κάθε Αυτόματο Πωλητή, που προτείνουμε.


ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Συμβουλευτικές
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της Αυτόματης Πώλησης μας έχει υποδείξει ότι κάθε πελάτης έχει ανάγκη από συμβουλευτική υποστήριξη πριν την ολοκλήρωση της επένδυσης, η οποία λαμβάνει υπόψη ένα πλήθος από παραμέτρους, όπως τεχνικές, οικονομικές, χρονικές, εποχικότητας, marketing, επενδυτικές σε σχέση με απόδοση κ.α.

Concept Αυτόματης Πώλησης
Αναλύουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη και πως αυτές μεταφράζονται εμπορικά, για την στοχοποιημένη προσφορά επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών Αυτόματης Πώλησης που έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα και απευθύνονται σε καθορισμένα target groups. 

Τοποθέτηση
Η τοποθέτηση κάθε Αυτόματου Πωλητή στον χώρο πρέπει να είναι σύμφωνη με όσα υπαγορεύει η εμπορική ανάλυση.  Έτσι πετυχαίνουμε και την αισθητική αρτιότητα του χώρου και την λειτουργικότητα της επένδυσης, διασφαλίζοντας την μέγιστη απόδοση της.

After Sales
Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας μέσα από συνεχή παρακολούθηση για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης και ανταλλακτικών των Αυτόματων Πωλητών που θα προκύψουν μέσα από τη χρήση και την πάροδο του χρόνου.

Νέα Προϊόντα
Συνεχώς ερευνούμε την αγορά και προτείνουμε νέες λύσεις στους πελάτες μας με σκοπό την λειτουργικότητα και την μεγιστοποίηση της αποδόσεως και του ελέγχου των Αυτόματων Πωλητών τους (π.χ. Τηλεμετρία). 

 

 

NovelWay - Αυτόματοι Πωλητές, Συστήματα Πληρωμής, Περιφερειακά Προϊόντα Αυτόματης Πώλησης, Λύσεις Τηλεματικής, Συστήματα Επεξεργασίας & Φιλτραρίσματος Νερού
Website by: 9AM MEDIA LABS